Black Pepper Crusted Pork Tenderloin with Black Cherry Reduction
Dapatkan link
Facebook
X
Pinterest
Email
Aplikasi Lainnya
This succulent dish has all the things I love in a recipe; an easy piece of meat to work with, a super simple sauce that tastes like something that took hours, and the classic flavor combination of hot/tangy with sweet/fruity.
Our meat choice, the pork tenderloin, is one of the most user-friendly cuts ever. It requires about 3 minutes of trimming and you’re ready to rock. The sauce is made in the pan after the meat is cooked and the sweet and tangy fruit sauce pairs perfectly with the spicy black pepper crust on the pork. Since most of these tenderloins are pretty standard size at about 1 1/4 to 1 1/2 pounds each, 20 minutes at 375F after a good sear in the pan is going to give you a perfect medium almost every time.
By the way, you can use any vinegar and fruit preserve in this recipe and it will be great, although there is something about cherry and black pepper that’s magical. Enjoy!
1 pork tenderloin (not loin) 1 clove garlic 1/3 cup white vinegar 1 cup chicken stock 1/2 cup black cherry preserves salt to taste lots of cracked black pepper 2 tbl butter
Cara Membuat Kue Cubit Sederhana dan praktis | Resep Cake | Kue cubit merupakan salah satu varian dari cake yang biasannya menjadi jajanan yang cukup banyak digemari, baik oleh anak-anak maupun orang dewasa. Kue dengan tekstur lembut dan bercita rasa lezat ini sangat cocok dinikmati pada saat sarapan pagi atau bisa juga dijadikan cimilan saat berkumpul bersama keluarga atau pada saat menonton tv. Nah bagi anda yang gemar dengan kue cubit ini dan berniat membuat sendiri kue ini dirumah, berikut kami sajikan resep yang dapat anda ikuti dengan praktis dan mudah. Tidak sabar, ayo langsung simak pembahasannya dibawah ini: Resep dan Cara Membuat kue cubit sederhana dan praktis Bahan-bahan: 4 btr Telur Ayam 300 g Tepung Terigu 3/4 Baking powder 150 g Gula pasir 50 g Margarin (lelehkan) 1/4 Vanilli 50 g Meisess 100 ml air Cara Membuat Kue Cubit Sederhana dan Praktis Pertama Kocok telur dan gula sampai Kental menggunakan mixer) lalu masukan tepung terigu (sudah diayak) dan baking powder, lalu...
RESEP MAKANAN BAYI PRAKTIS DENGAN SLOW COOKER . Membuat makanan bayi sendiri sangatlah dianjurkan oleh ahli kesehatan bayi. Membuat makanan bayi sehat sangat praktis dan mudah dengan alat slow cooker TEKNIK memasak dengan cara lambat atau slow cooking tentu saja membutuhkan waktu yang lama. Salah satu kegunaannya agar daging yang digunakan bisa matang secara keseluruhan, rasanya pun lebih tajam. Dalam mengolah masakan dengan memasak teknik memasak slow cooking menggunakan beberapa bahan rempah-rempah di dalamnya agar saat makan bumbunya bisa terasa di lidah Anda. Mari simak, beberapa manfaat mengolah masakan dengan cara slow cooking seperti diulas Goodhousekeeping: Slow cooking bermanfaat untuk potongan yang kurang lunak pada daging dan unggas seperti bahu daging, kambing, maupun daging sapi sekaligus. Begitu juga untuk daging di bagian kaki lebih cocok dimasak dengan cara slow cooking yaitu dengan cara direbus. Ikan maupun makanan laut lainnya tidak cocok bila dimasak dengan c...
You Curb Your Enthusiasm fans may find this post, "a little saucy." First up, we have a quick and dirty tutorial for making homemade horseradish sauce. It makes me a little sad when I see someone in the market buying a jar of horseradish sauce. You know I have nothing against the convenience of using the occasional prepared sauce, as a good jar of marinara or carton of organic broth can save hours in the kitchen. However, a cold sauce like this only takes minutes, and the results will be noticeably superior to even the least picky. It will also include about 12 less ingredients. If you are doing a Prime Rib , or other roast beef, you may want to seriously consider whipping up a batch of this classic horseradish sauce. As I mention in the video, sour cream is the standard base for this sauce, but if you can, I recommend trying some crème fraiche. Most big grocery stores will carry it, usually in the cheese department. It's basically the same thing as sour cream, but a l...